Sîmbătă, 05 Iul 2025, 00:58:11
Maranata
Welcome Guest | RSS
Section categories
Meditaţii [396]
Our poll
Când ai citit ultima dată din Scriptură?
Total răspunsuri: 18
Statistics

Total online: 2
Vizitatori 2
Utilizatori 0
Main » Articles » Meditaţii [ Add new entry ]

21 Decembrie
-„Orice amaraciune, orice iutime, orice mînie, orice strigare, orice clevetire si orice fel de rautate sa piara din mijlocul vostru.” Efeseni 4: 31-

Una dintre cele mai importante porunci date de Domnul este aceea de a nu permite amaraciunii sa ne acapareze viata. Oare de ce este important acest lucru?

Amaraciunea si resentimentul sînt lanturi ce ne leaga de trecut. Amaraciunea produce o sclavie emotionala si spirituala care ne tine pe loc. Este ca si cum ar trebui sa ducem un bagaj foarte greu.

Aceasta sclavie emotionala te va opri din înaintarea pe calea Domnului si nu te va lasa sa devii persoana pe care Dumnezeu doreste sa o formeze.

Cu toate acestea, sînt atît de multi cei care sînt legati, prin ceva ce s-a întîmplat într-un timp trecut din viata lor, peste care nu pot trece. Rezultatul acestui lucru este ca ei nu pot trece în niciun fel peste aceasta situatie si nu îsi pot trai vietile în lumina Cuvîntului lui Dumnezeu.

Nu ma întelegeti gresit: nu afirm ca în vietile noastre nu pot exista rani care înca dor, rani peste care trecem mai greu. Ceea ce vreau eu sa spun este ca noi nu trebuie sa lasam aceste momente dificile din trecutul nostru sa ne coordoneze prezentul, modul în care actionam, gîndim si viitorul.

Ca si credincios, poti sa lasi toate aceste sentimente în grija Domnului, sa lasi trecutul acolo unde îi este locul…în trecut! Prin puterea lui Dumnezeu poti taia aceste lanturi ce te tin legat de anumite situatii.

Daca amaraciunea are un loc binedefinit în inima ta, roaga-l astazi pe Dumnezeu sa îti dea putere sa scapi de ea pentru totdeauna!

AMARACIUNEA ESTE ACEL BAGAJ EMOTIONAL CARE TE ÎMPIEDICA SA DEVII PERSOANA CARE DORESTE DUMNEZEU SA FII!
Category: Meditaţii | Added by: fratsior (21 Dec 2009)
Views: 205 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form
Search
Site friends
  • Create your own site
  • Copyright MyCorp © 2025