Sîmbătă, 20 Oct 2018, 06:10:20
Maranata
Welcome Guest | RSS
Section categories
Meditaţii [396]
Our poll
Cît de des vizitaţi acest site?
Total răspunsuri: 17
Statistics

Total online: 1
Vizitatori 1
Utilizatori 0
Main » Articles » Meditaţii [ Add new entry ]

9 decembrie
-„Sa ne uitam tinta la Capetenia si Desavîrsirea credintei noastre, adica la Isus, care, pentru bucuria care-I era pusa înainte, a suferit crucea, a dispretuit rusinea, si sta la dreapta scaunului de domnie al lui Dumnezeu. Uitati-va dar cu luare aminte la Cel ce a suferit din partea pacatosilor o împotrivire asa de mare fata de Sine, pentru ca nu cumva sa va pierdeti inima, si sa cadeti de oboseala în sufletele voastre.” Evrei 12: 2-3 -

Poate ca în ultima vreme ai experimentat dezamagirea în viata. Sau poate ca o noua provocare te asteapta chiar în urmatoarele minute…

Daca acestea sunt lucrurile cu care te confrunti, atunci cum sa te ridici cînd esti cazut? Ca sa te ajut sa gasesti raspuns la aceasta întrebare, as dori sa îti arat ce a facut Neemia atunci cînd s-a confruntat cu opozitia celor ce se împotriveau fata de reconstruirea zidurilor Ierusalimului.

Cititi cu atentie rugaciunea lui Neemia din capitolul 4: 4: „"Asculta, Dumnezeul nostru, cum sîntem batjocoriti! Fa sa cada ocarile lor asupra capului lor, si da-i prada pe un pamînt unde sa fie robi.”

Neemia nu a pierdut timpul si nici nu s-a oprit din lucrarea lui atunci cînd oamenii se împotriveau reconstruirii zidului Ierusalimului. Pentru ca stia ca singur nu poate rezolva situatia, stiti ce a facut Neemia? S-a îndreptat direct înspre tronul lui Dumnezeu. Neemia a recunoscut ca Domnul poate face o treaba mult mai buna împotriva dusmanilor, decît ar putea face el si de aceea a încredintat totul în mîna Celui prea Înalt.

Data viitoare cînd vei fi cazut sau descurajat, îti dau un sfat: Mergi direct la Domnul! Striga catre El! Nu-i asa ca e simplu?

Si cu toate acestea, de multe ori încercam sa rezolvam lucrurile singuri. Însa ajungem într-un final cînd spunem: „Ei bine, cred ca pîna aici am putut: de acum ma voi ruga.”

Nu transforma rugaciunea în ultima ta încercare de a rezolva lucrurile…rugaciunea trebuie sa fie prima alegere.

Cineva a spus odata ca daca vei privi în spatele tau, vei fi înselat. Daca te vei uita înaintea ta, vei fi stresat, iar daca privesti în jurul tau, vei fi descurajat. Însa, daca vei privi deasupra ta, vei fi si mai hotarît sa împlinesti toate lucrurile.

Asa cum ne îndeamna si versetele de astazi: atunci cînd problemele apar, adu-le înaintea Domnului. Spune-I Lui despre tot ceea ce te descurajeaza. Priveste la El si vei putea trece peste toate dezamagirile vietii.

ESTI ÎNGRIJORAT? DEZAMAGIT? STRESAT? SPUNE-I DOMNULUI DESPRE ACEST LUCRU, IAR EL TE VA AJUTA!
Category: Meditaţii | Added by: fratsior (09 Dec 2010)
Views: 451 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form
Search
Site friends
  • Create your own site
  • Copyright MyCorp © 2018