Vineri, 14 Dec 2018, 03:38:27
Maranata
Welcome Guest | RSS
Section categories
Meditaţii [396]
Our poll
Când ai citit ultima dată din Scriptură?
Total răspunsuri: 18
Statistics

Total online: 1
Vizitatori 1
Utilizatori 0
Main » Articles » Meditaţii [ Add new entry ]

5 decembrie
-„ce alta cere de la tine Domnul, Dumnezeul tau, decît sa te temi de Domnul, Dumnezeul tau, sa umbli în toate caile Lui, sa iubesti si sa slujesti Domnului, Dumnezeului tau, din toata inima ta si din tot sufletul tau…” Deuteronom 10: 12-

Supravietuiesti sau îti zidesti viata înaintînd în fiecare zi ? Dumnezeu ne-a creat nu pentru a mai umple un loc liber din aceasta lume, ci pentru a ne folosi ca lumea din jurul nostru sa fie mai buna.

Da, Dumnezeu te-a chemat pentru ca prin viata ta sa faca lucruri mari.

Oamenii pe care Domnul îi foloseste pentru a împlini aceste lucrari sînt oameni obisnuiti, dar care sunt dependenti de El si disponibili pentru lucrarea Lui. Daca îti doresti o credinta plina de curaj, atunci cere-I Domnului sa îti dea o inima plina de compasiune, pentru ca de toate celelalte lucrari se va îngriji Dumnezeu.

Cred ca este vremea sa avem impact asupra generatiei de azi si asupra generatiei viitoare. Este timpul cînd trebuie sa împlinim chemarea ce ne-a fost facuta, acum, înainte de venirea Domnului. Este vremea ca Biserica lui Dumnezeu sa se ridice si sa-si împlinească slujirea încreintata de Domnul, pentru ca lumea în care traim sa se întoarca la Hristos.

Este vremea ca Dumnezeu sa faca ceva nou si în inimile celor ce formeaza poporul Sau. Iar acest lucru te implica si pe tine!

Cineva a prezentat aceasta situatie spunînd: „Un credincios zelos este implicat într-un singur lucru. Nu este îndeajuns sa spui despre el ca este serios, perseverent şi traieste profund, fara a accepta vre-un compromis, sau ca are inima plina si este hotarît în actiunile lui . Pentru ca el are în vedere doar un singur lucru. Lui îi pasa de un singur lucru. El traieste pentru un singur lucru. Este implicat într-un singur lucru. Iar acel lucru este cum sa fie pe placul Domnului.”

Sa facem din acest scop o rugaciune a vietii noastre. Dumnezeu cauta barbati si femei care sa aiba inima pentru El, care tintind la ceea ce este pe placul Domnului, doresc sa întreaca orice limita si orice asteptare.

Aceasta este rugaciunea mea pentru mine si pentru tine. Haideti sa iesim din labirintul mediocritatii si sa cautam ceva mai mare decît noi. Sa iesim din confortul în care traim si sa pasim spre standardul la care ne-a chemat Dumnezeu!

CEI PE CARE DUMNEZEU ÎI FOLOSESTE PENTRU A FACE O DIFERENTA IN ACEASTA LUME, SÎNT OAMENII OBISNUITI, DAR CARE TRAIND ÎN DEPENDENTA DE DOMNUL SUNT DISPONIBILI PENTRU ORICE LUCRARE LA CARE DUMNEZEU ÎI CHEAMA.
Category: Meditaţii | Added by: fratsior (05 Dec 2010)
Views: 123 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form
Search
Site friends
  • Create your own site
  • Copyright MyCorp © 2018