Sîmbătă, 20 Oct 2018, 06:10:28
Maranata
Welcome Guest | RSS
Section categories
Meditaţii [396]
Our poll
Când ai citit ultima dată din Scriptură?
Total răspunsuri: 18
Statistics

Total online: 1
Vizitatori 1
Utilizatori 0
Main » Articles » Meditaţii [ Add new entry ]

29 noiembrie
-„Domnul întareste pasii omului, cînd Îi place calea lui…” Psalmul 37: 23-

Exista oare vreo modalitate prin care sa poti trai o viata deosebita? Cu siguranta da!

În primul rînd, trebuie sa întelegi „modul” în care traiesti. Esti în „modul supravietuire”, încercînd din rasputeri sa ajungi la ziua de vineri? Sau, poate traiesti în „modul succes”, luptînd mereu pentru lucrurile financiare, pentru împlinire personala…?

O alegere buna pe care ai putea sa o faci este aceea de a trai în modul „plin de semnificatie”, mod ce te ajuta sa vezi cine esti în Domnul Isus si care îti descopera destinul.

Din pacate, majoritatea oamenilor aleg modul supravietuire sau succes. Planul lui Dumnezeu cu privire la vietile noastre poate fi descoperit numai în modul „plin de semnificatie.”

Iosif din Vechiul Testament a fost un om cu o viata „plina de semnificatie.” Ce anume a dat o semnificatie vietii lui? Scopul pentru care traia! Iosif a fost un om important, cu o viata plina de semnificatie. Iar Dumnezeu se foloseste de astfel de persoane…

Dumnezeu a dat inimii lui Iosif un vis, o dorinta înca din tineretea lui. Iosif nu a uitat nicio clipa visul pe care Dumnezeu i l-a pus în inima. El nu a permis acestui vis sa moara în nicio circumstanta. Viata lui s-a concentrat asupra împlinirii acestuia si asupra împlinirii chemarii pe care Domnul i-a facut-o.

Iosif vedea din acest motiv fiecare problema ca pe o oportunitate de a-L lasa pe Domnul sa lucreze în viata Lui.
De aceea, doresc sa te întreb: ai vreun obstacol în viata care pare mai puternic decît Dumnezeu?

Vreau sa îti amintesc ca nu exista astfel de obstacole! Niciunul din lucrurile pe care le traiesti acum nu sînt mari sau mai puternice decît Dumnezeu. Domnul Isus ne spune în acest sens în Marcu 10: 27 ca: „Lucrul acesta este cu neputinta la oameni, dar nu la Dumnezeu; pentru ca toate lucrurile sînt cu putinta la Dumnezeu.”

Oamenii care au un scop nu pot fi paralizati niciodata de problemele lor. Si aceasta pentru ca oamenii care îl cunosc pe Dumnezeu stiu ca în Rai nu exista panica .. ci doar planuri!

ADU-TI AMINTE CA DUMNEZEU ESTE MAI MARE DECÎT ORICE OBSTACOL PE CARE POATE-L TRAIESTI ACUM!
Category: Meditaţii | Added by: fratsior (29 Noi 2010)
Views: 119 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form
Search
Site friends
  • Create your own site
  • Copyright MyCorp © 2018