Luni, 12 Noi 2018, 20:29:00
Maranata
Welcome Guest | RSS
Section categories
Meditaţii [396]
Our poll
Când ai citit ultima dată din Scriptură?
Total răspunsuri: 18
Statistics

Total online: 1
Vizitatori 1
Utilizatori 0
Main » Articles » Meditaţii [ Add new entry ]

26 octombrie
-„Binecuvîntat sa fie Dumnezeu, Tatal Domnului nostru Isus Hristos, care, dupa îndurarea Sa cea mare, ne-a nascut din nou prin învierea lui Isus Hristos din morti, la o nadejde vie.” 1 Petru 1: 3-

Poate ca în aceasta zi esti victima stresului, a anxietatii sau a unui puternic simt al disperarii. Daca lucrurile din jurul tau te îndeamna sa renunti la tot, sau sa cauti sa-ti iei viata de la încaput. Vreau însa sa-ti spun un lucru: Nu ai nevoie sa-ti iei viata de la început, ci de o inima noua!

Domnul Isus a venit pe pamînt pentru a ne spala de pacate. A murit si a înviat pentru ca tu sa te poti bucura de o inima noua, care sa te ajute sa poti avea si o viata noua. Puterea si pasiunea cu care a lucrat Domnul Isus sînt nadejdea ta. Poti avea un nou început si o noua zi numai prin El!

Conform versetului de azi, noi sîntem: „nascuti din nou prin învierea lui Isus Hristos din morti.”

Nascuti din nou? Ioan 3: 7 spune ca noi trebuie sa fim „nascuti din nou” pentru a putea avea o viata noua si o nadejde vie. Da, viata în Domnul Isus este o transformare atît de radicala a fiintei noastre, încît ne simtim nascuti din nou.

Atunci cînd vii la crucea de la Golgota este ca si cum ai trai o noua viata!

Domnul Isus Hristos, Mîntuitorul nostru poate oferi celui descurajat de lucrurile lumii o nadejde, si înca una vesnica. Aceasta este nadejdea ce prinde viata în cei nascuti din nou.

De aceea, daca îti doresti sa te nasti din nou prin puterea învierii Domnului Isus, n-ai vrea sa spui aceasta simpla rugaciune?

Domnul meu, sînt nascut într-o lume plina de pacat si sînt un pacatos. Însa îmi doresc sa ma nasc din nou prin Domnul Isus. Te rog iarta-ma prin sacrificiul facut de Isus Hristos si da-mi o viata noua. Accept darul pacii si al harului Tau! Amin!

Daca te-ai rugat cu acest cuvinte din toate inima ta, atunci viata ta se va schimba chiar din acest moment. De aceea, vreau sa fiu primul care sa-ti ureze: Bine ai venit în familia Domnului!

ÎMPARTASESTE CU CINEVA ACEASTA NADEJDE NOUA DE CARE TE BUCURI!
Category: Meditaţii | Added by: fratsior (26 Oct 2010)
Views: 62 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form
Search
Site friends
  • Create your own site
  • Copyright MyCorp © 2018