Sîmbătă, 20 Oct 2018, 06:10:16
Maranata
Welcome Guest | RSS
Section categories
Meditaţii [396]
Our poll
Când ai citit ultima dată din Scriptură?
Total răspunsuri: 18
Statistics

Total online: 1
Vizitatori 1
Utilizatori 0
Main » Articles » Meditaţii [ Add new entry ]

25 octombrie
-„Caci este scris în Scriptura: "Iata că pun în Sion o piatra din capul unghiului, aleasa, scumpa; si cine se încrede în El, nu va fi dat de rusine."” 1 Petru 2: 6-

Simti ca viata ta esueaza uneori? Poate chiar si astazi te analizezi si ti se pare ca totul se prabuseste în jurul tau.

Daca ai acest sentiment, ce-ar fi sa privim împreuna la viata si nadejdea pe care le avem prin Domnul Isus?

Prin ceea ce a facut Isus Hristos pentru noi la cruce, am fost eliberati de pacat, am fost iertati pe deplin. Cu alte cuvinte, am primit o viata plina de scop si de semnificatie.

În viata de aici din mijlocul lumii nu trebuie sa ne simtim singuri sau izolati de Dumnezeu. Sîntem acceptati în familia mare a Tatalui Ceresc si iubirea Lui neconditionata se revarsa asupra noastra. De aceea ar trebui sa traim fara a ne mai teme de viitor, pentru ca nadejdea noastra este Domnul. El este suficient pentru fiecare dintre noi – pentru cel ranit si pentru fiecare încercare a vietii.

Însa pentru a avea aceasta minunata promisiune trebuie sa ne construim viata pe Stînca cea tare. Versetul de azi ne aminteste: „Caci este scris în Scriptura: "Iata că pun în Sion o piatra din capul unghiului, aleasa, scumpa; si cine se încrede în El, nu va fi dat de rusine.”

Desi a fost respins de oameni, Domnul Isus este stînca vietii tale – tare, plina de semnificatie si plina de sens.

Poate ca te întrebi cu privire la viata ta, care nu pare sa se adune: oare de ce lucrurile nu merg asa cum am planuit? Vreau sa-ti spun un adevar cutremurator: daca încerci sa-ti zidesti viata pe orice altceva decît pe Domnul Isus, atunci ea se va prabusi.

Asa cum spune un vechi cîntec: „Credinta mea, eu o zidesc pe-al Domnului Cuvînt ceresc. Ca spuma, toate vor pieri; Hristos, ca Stînca-n veci va fi !” Domnul Isus este stînca cea tare. Învata sa-ti sprijinesti viata pe El, nu pe ceea ce lumea îti ofera!

ROAGA-TE SI CERE-I DOMNULUI AJUTOR PENTRU A-TI ZIDI VIATA PE CEA MAI TARE STÎNCA, CARE ESTE HRISTOS !
Category: Meditaţii | Added by: fratsior (25 Oct 2010)
Views: 70 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form
Search
Site friends
  • Create your own site
  • Copyright MyCorp © 2018