Sîmbătă, 20 Oct 2018, 06:10:30
Maranata
Welcome Guest | RSS
Section categories
Meditaţii [396]
Our poll
Cum apreciezi acest site?
Total răspunsuri: 25
Statistics

Total online: 1
Vizitatori 1
Utilizatori 0
Main » Articles » Meditaţii [ Add new entry ]

23 octombrie
-„si, ca niste prunci nascuti de curînd, sa doriti laptele duhovnicesc si curat, pentru ca prin el sa cresteti spre mîntuire.” 1 Petru 2: 2-

Vreau sa-ti amintesc ca sfîntul Cuvînt al lui Dumnezeu nu este doar perfect si viu pentru totdeauna. Nu este numai neschimbator si adevarat, ci Biblia are puterea de a ne transforma viata!

Domnul Isus a spus în Ioan 17: 17: „Sfinteste-i prin adevarul Tau: Cuvîntul Tau este adevarul.” Daca îti doresti o schimbare în viata ta, daca doresti sa-ti împlinesti sufletul şi sa-ti hranesti inima, atunci cauta Cuvîntul lui Dumnezeu.

Biblia are puterea de a te salva, de a te sfinti si de a te întari. În versetul de astazi ni se spune ca Biblia este laptele care ne întareste si ne dezvolta credinta.

Ai testat vreodata bunatatea lui Dumnezeu gasita doar în Sfînta Scriptura? Ai experimentat vreodata harul si mila lui Dumnezeu care ne sînt prezentate tot în Cuvîntul lui Dumnezeu?

Biblia nu este o carte magica antica plina de povesti despre ziua de ieri, despre ceea ce a fost cîndva. Este cartea care poate satisface nevoia inimii omului pentru vesnicie. Aceasta ne întareste si ne hraneste sufletul. Însasi viata noastra depinde acest Cuvînt Sfînt.

De aceea, permite-mi sa-ti las cîteva întrebari la care sa te gîndesti astazi: Iubesti Cuvîntul lui Dumnezeu? Asculti Cuvîntul lui Dumnezeu si îl împlinesti? Daca îl iubesti, atunci împlineste-l. Iar atunci cînd îl citesti, te vei ruga, vei medita asupra lui, îl vei trai si îl vei împartasi tuturor.

FA-TI TIMP SA STUDIEZI CUVÎNTUL LUI DUMNEZEU SI TRANSFORMA ACEST OBICEI ÎN LUCRARE ZILNICA!
Category: Meditaţii | Added by: fratsior (23 Oct 2010)
Views: 66 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form
Search
Site friends
  • Create your own site
  • Copyright MyCorp © 2018