Sîmbătă, 20 Oct 2018, 06:09:59
Maranata
Welcome Guest | RSS
Section categories
Meditaţii [396]
Our poll
Cît de des vizitaţi acest site?
Total răspunsuri: 17
Statistics

Total online: 1
Vizitatori 1
Utilizatori 0
Main » Articles » Meditaţii [ Add new entry ]

22 noiembrie
-„Cerul si pamîntul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.” Luca 21: 33-

Oare Biblia ar trebui sa mai aiba relevanta pentru vietile noastre chiar si în aceste vremuri moderne? Cu siguranta ca raspunsul este un da puternic!

Conform versetului de astazi, nimic: nici un cuvînt, nici un semn, nici un punct, absolut nimic nu va trece din cuvintele rostite de Dumnezeu!

Cuvîntul lui Dumnezeu este infailibil! Prin tot ceea ce afirma si învata, Cuvîntul este corect, adevarat si potrivit pentru orice perioada de timp. Cuvîntul lui Dumnezeu este si inerant. Nu poti gasi nicio greseala în scrierile originale ale Sfintei Scripturi. Îti poti închipui ca un Dumnezeu perfect si curat, poate sa afirme ceva gresit? Cu siguranta ca nu! Cuvîntul lui Dumnezeu este precis, sigur si se împlineste întocmai!

De aceea, atunci cînd negi autoritatea Scripturii, negi de fapt autoritatea lui Dumnezeu. Da, chiar asa! Atunci cînd negi autoritatea Scripturii, negi autoritatea Duhului Sfînt si divinitatea Domnului Isus Hristos, care este prezentat în Biblie, fiindca El este „încarnarea” sau „întruparea” Cuvîntului lui Dumnezeu.

Cuvîntul lui Dumnezeu şi Dumnezeul Cuvîntului sînt inseparabili. Nu-l putem separa pe Dumnezeu de Cuvîntul Sfînt. Însusi Domnul Isus care a venit pe pamînt aplicînd si predicînd Scriptura, a împlinit cele spuse de Vechiul Testament si a proclamat noua cale prin care putem dobîndi mîntuirea.

Din acest motiv putem sa avem încredere în Cuvîntul Scripturii, fiindca din Geneza, de la crearea lumii si pîna la Apocalipsa aceasta contine Cuvîntul lui Dumnezeu: consistent, clar si concis. Cuvîntul Scripturii ne spune si ne arata cum îl putem cunoaste pe Dumnezeu si pe Domnul Isus, cum putem dobîndi mîntuirea si experimenta viata vesnica si cum ar trebui sa-L laudam pe Domnul.

Da, aceasta este esenta Cuvîntului lui Dumnezeu! De aceea, poti avea încredere în Sfînta Scriptura si sa o consideri o autoritate a vietii tale, pentru ca ea este adevarul!

CITESTE CUVÎNTUL LUI DUMNEZEU, AVÎND SIGURANTA CA ACESTA ARE PUTERE SI AUTORITATE CHIAR SI ASTAZI!
Category: Meditaţii | Added by: fratsior (22 Noi 2010)
Views: 90 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form
Search
Site friends
  • Create your own site
  • Copyright MyCorp © 2018