Vineri, 14 Dec 2018, 03:00:42
Maranata
Welcome Guest | RSS
Section categories
Meditaţii [396]
Our poll
Cum apreciezi acest site?
Total răspunsuri: 25
Statistics

Total online: 1
Vizitatori 1
Utilizatori 0
Main » Articles » Meditaţii [ Add new entry ]

21 noiembrie
-„Cerurile spun slava lui Dumnezeu, si întinderea lor vesteste lucrarea mîinilor Lui. O zi istoriseste alteia acest lucru, o noapte da de stire alteia despre el. Si aceasta, fara vorbe, fara cuvinte, al caror sunet sa fie auzit: dar rasunetul lor strabate tot pamîntul, si glasul lor merge pîna la marginile lumii. În ceruri El a întins un cort soarelui.” Psalmul 19: 1-4-

Într-o societate în care telefonul mobil si sms-urile au devenit cele mai frecvente mijloace de comunicare, totul pare mult mai simplu, nu-i asa? Atunci însă cînd comunicam între noi folosind aceste mijloace moderne, ar trebui sa ne întrebam: care sunt caile prin care Dumnezeu încearca a ne vorbi ?

Dumnezeu vorbeste acestei societati moderne în acelasi fel în care a facut-o si acum aproape sase mii de ani, folosind mesajul creatiei. Si astazi îl putem vedea pe Dumnezeu si îl putem cunoaste privind înspre cer!

Cuvîntul grecesc folosit pentru „om” atît în lumea antica, cît si în Noul Testament, este „antropos”, care înseamna „cel superior.” Si animalele au fost create de Dumnezeu, numai ca El l-a creat pe om cu o înzestrare si o pozitie mult mai înalta, oferindu-i posibilitatea de a-I vedea gloria si de a-I experimenta puterea. Putem vedea maretia lui Dumnezeu privind spre ceruri si uitîndu-ne la lucrurile pe care El le-a creat.

Asa cum ne arata versetele biblice de astazi, „cerurile proclama slava lui Dumnezeu.....o zi istoriseste alteia acest lucru, o noapte da de stire alteia despre el !”

Creatiunea întreaga ne vorbeste despre Domnul în mod constant, continuu si etern. Iar atunci cînd privim la creatie, stim ca trebuie sa existe si un Creator.

Se poate sa nu fii o persoana matinala, însa te provoc: daca vrei sa vezi un crîmpei din gloria lui Dumnezeu, trezeste-te de dimineata, asa încît sa poti vedea rasaritul de soare!

Te asigur ca atunci cînd vei vedea maretia creatiei, sufletul tau va fi încurajat!

FA O PLIMBARE ÎN NATURA SI DESCOPERA GLORIA LUI DUMNEZEU REVELATA PRIN CREATIA SA!
Category: Meditaţii | Added by: fratsior (21 Noi 2010)
Views: 211 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form
Search
Site friends
  • Create your own site
  • Copyright MyCorp © 2018