Vineri, 14 Dec 2018, 03:36:44
Maranata
Welcome Guest | RSS
Section categories
Meditaţii [396]
Our poll
Cum apreciezi acest site?
Total răspunsuri: 25
Statistics

Total online: 1
Vizitatori 1
Utilizatori 0
Main » Articles » Meditaţii [ Add new entry ]

1 noiembrie
-„nu mai traiesc eu, ci Hristos traieste în mine.” Galateni 2: 20-

Astazi as dori sa ne gîndim la doi dintre apostolii Domnul Isus: Petru si Ioan. Acestia au fost lînga Domnul Isus timp îndelungat, iar în cursul celor trei ani si jumatate de slujire publica a Domnului Isus, au putut sa-L priveasca în ochi si sa-L asculte rugîndu-se.

Au ascultat cu atentie predicile Sale despre Împaratia care va sa vie si despre ce înseamna în mod practic sa-L urmeze pe Mîntuitorul. I-au vazut lacrimile în Gradina Ghetsimani si L-au vazut murind. Dar L-au vazut si înviind si ridicîndu-se în glorie.

Pentru ca L-au vazut si au stat în prezenta lui Dumnezeu, Petru si Ioan au actionat ca Domnul lor. Ba mai mult, vietile lor au revolutionalizat lumea atît de profund – tocmai pentru ca au stat lînga Isus - încît si dusmanii lor au vazut cît de diferiti si unici erau prin comportamentul si vietile pe care le traiau.

De aceea, în aceasta zi doresc sa te întreb: cînd cei din jur privesc la tine ca la un crestin adevarat, vad ei aceleasi lucruri care puteau fi observate la Petru si Ioan? Poate lumea din jur sa spuna, privind la tine, ca îl lauzi pe Domnul sau ca ai o viata de rugaciune? Poat vedea cei ce-ti urmaresc viata o dovada clara ca traiesti cu Domnul Isus?

Ma rog ca atunci cînd vei interactiona cu prietenii, cu familia sau cu asociatii tai - acestia sa poata vedea lucrurile minunate pe care Duhul lui Dumnezeu le aduce în viata ta atunci cînd relatia cu Domnul este profunda. Sa poata vedea ca ai fost cu Domnul Isus!


CERE-I DOMNULUI SA TE AJUTE SA FII UN EXEMPLU ADEVARAT AL RELATIEI CU DOMNUL ISUS.
Category: Meditaţii | Added by: fratsior (01 Noi 2010)
Views: 83 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form
Search
Site friends
  • Create your own site
  • Copyright MyCorp © 2018