Sîmbătă, 20 Oct 2018, 06:31:03
Maranata
Welcome Guest | RSS
Section categories
Meditaţii [396]
Our poll
Cum apreciezi acest site?
Total răspunsuri: 25
Statistics

Total online: 1
Vizitatori 1
Utilizatori 0
Main » Articles » Meditaţii [ Add new entry ]

19 octombrie
-„Binecuvîntat sa fie Dumnezeu, Tatal Domnului nostru Isus Hristos, care, dupa îndurarea Sa cea mare, ne-a nascut din nou prin învierea lui Isus Hristos din morti, la o nadejde vie, si la o mostenire nestricacioasa, si neîntinata, si care nu se poate vesteji, pastrata în ceruri pentru voi.” 1 Petru 1: 3-4-

În aceste vremuri de criza, te-ai întrebat vreodata daca mai putem avea vre-o speranta pentru viitor? Da, în ciuda lucrurilor care se întîmpla în jurul nostru, vreau sa îti spun ca putem trai cu nadejde.

Daca nadejdea are în atentie cu preponderenta viitorul, doresc sa îti spun ca speranta ar trebui sa aiba un impact si asupra prezentului. Aceasta datorita faptului ca prin Hristos avem o nadejde vie .

Învierea Domnului Isus ne-a adus aceasta speranta. Iar faptul ca Domnul Isus traieste, trebuie sa fie o nadejde puternica pentru inima oricarui crestin.

Din acest motiv, nu trebuie sa mai privim cu frica la viitor. Daca esti un copil al lui Dumnezeu, esti ales si ai fost chemat de El. În mijlocul acesei lumi nu esti un accident, sau o greseala. Ai fost în mintea si inima lui Dumnezeu dintotdeauna, iar El are deja un plan cu privire la viitorul tau.

De fapt, Dumnezeu cunoaste sfîrsitul înca de la început si stie tot ceea ce urmeaza sa se întîmple în viata ta. Acest lucru este o mare încurajare pentru vremurile de încercare si pentru momentele în care sîntem tentati sa renuntam; nu-i asa ?

De aceea, daca esti tentat sa cedezi în privinta casniciei tale, nu fa lucrul acesta! Daca te gîndesti sa renunti la copii tai, nu fa nici lucrul acesta. Daca vrei sa renunti la visele tale sau la viata ta, nu o face!

Aminteste-ti ca prin Hristos ai primit o nadejde vie, care lucreaza în trecut, în prezent şi în viitor. Acest lucru îl gasim scris în Sfînta Scriptura, în Romani 5, capitol pe care te îndemn sa-l cititi în aceasta zi!

MULTUMESTE-I ASTAZI LUI DUMNEZEU PENTRU CA VIITORUL TAU ESTE ÎN MÎINILE SALE!
Category: Meditaţii | Added by: fratsior (19 Oct 2010)
Views: 78 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form
Search
Site friends
  • Create your own site
  • Copyright MyCorp © 2018