Sîmbătă, 20 Oct 2018, 06:10:42
Maranata
Welcome Guest | RSS
Section categories
Meditaţii [396]
Our poll
Când ai citit ultima dată din Scriptură?
Total răspunsuri: 18
Statistics

Total online: 1
Vizitatori 1
Utilizatori 0
Main » Articles » Meditaţii [ Add new entry ]

16 noiembrie
-„Îndrazneala, pe care o avem la El, este ca, daca cerem ceva dupa voia Lui, ne asculta.” 1 Ioan 5: 14-

Stim ca rugaciunea poate schimba lucruri! Aceasta este o promisiune clara pe care o gasim în Sfînta Scriptura!

Dar stiai ca rugaciunea ne schimba si pe fiecare din noi? Ea ne schimba prioritatile si ne armonizeaza vietile cu planul lui Dumnezeu.

Exista o formula minunata pentru rugaciune, pe care am învatat-o de la un prieten de-al meu, pastor dr. Ed Young din Houston. Aceasta cuprinde urmatorii pasi:

Primul este supunerea. Trebuie sa ne supunem vietile zi de zi Domnului Isus. Ar trebui sa spunem: „Doamne, vreau sa-mi fac datoria. Îti predau viata si pentru ca sînt copilul Tau vreau sa ma supun voii Tale.”

Al doilea este golirea. Trebuie sa ne golim de sinele nostru si de pacat sau de orice alt lucru care ne opreste sa împlinim planul si scopul lui Dumnezeu cu privire la viata noastra.
Trebuie sa spui: „Doamne, ma eliberez de toate problemele si de toate conflictele nerezolvate. Vreau sa ma eliberez de tot ceea ce ma tine departe de Tine.”

Al treilea pas este înaltarea. Dupa ce ti-ai supus viata Domnului si ai scapat de toate lucrurile care te tineau pe loc, trebuie sa înalti rugaciuni de multumire, cereri si sa îl lauzi pe Dumnezeu, înaltîndu-L în viata ta.

Iar al patrulea este umplerea. Acest proces are loc atunci cînd îl rogi pe Domnul sa te umple cu Duhul Sfînt, pentru ca astfel sa te poti bucura de puterea Lui si de binecuvîntarile pe care le revarsa asupra ta.

Asadar, supune-te, goleste-te, înalta-L pe Dumnezeu prin rugaciune si cere umplere cu Duhul Sfînt. Daca vei face lucrurile acestea în rugaciune, vei vedea cum Domnul se va apropia mai mult de tine si vei avea un impact deosebit asupra întregii lumi.

ÎN TIMPUL DE RUGACIUNE DE AZI, URMEAZA CEI PATRU PASI SI VEI VEDEA SCHIMBAREA!
Category: Meditaţii | Added by: fratsior (16 Noi 2010)
Views: 102 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form
Search
Site friends
  • Create your own site
  • Copyright MyCorp © 2018