Sîmbătă, 20 Oct 2018, 06:15:01
Maranata
Welcome Guest | RSS
Section categories
Meditaţii [396]
Our poll
Când ai citit ultima dată din Scriptură?
Total răspunsuri: 18
Statistics

Total online: 1
Vizitatori 1
Utilizatori 0
Main » Articles » Meditaţii [ Add new entry ]

14 noiembrie
-„Voi, copilasilor, sînteti din Dumnezeu; si i-ati biruit, pentru ca Cel ce este în voi, este mai mare decît cel ce este în lume.” 1 Ioan 4: 4-

Vreau sa-ti spun un lucru pe care Satan încearca sa-l fure din viata ta: cunoasterea faptului ca în Domnul esti victorios!

Da, avem un dusman real, care ne doreste moartea. Da, sîntem prinsi într-o lupta zilnica cu el; însa, tine minte un lucru: avem biruinta prin El, prin Domnul nostru. Conform versetului biblic de astazi, aceasta batalie este deja cîstigata.

Ca si credinciosi, noi luptam plini de putere, nu ca niste înfrînti. Noi luptam din starea de biruitori, nu pentru a cîstiga biruinta. Atunci cînd Domul Isus a strigat: „S-a ispravit!”, de fapt, Satan a fost învins. Datorita jertfei de la cruce noi avem deja biruinta.

Atunci cînd am acceptat împaratia Domnului, am fost transformati, si stramutati din împaratia întunericului într-o împaratie vesnica de lumina. Am fost facuti copii de Dumnezeu, prin nasterea din nou. Iar pentru ca sîntem fii de Dumnezeu, am fost facuti mostenitori împreuna cu Domnul Isus. Aceasta înseamna ca totul este al nostru multumita Domnului, care si-a dat viata pentru viata noastra.

Am fost facuti fapturi noi prin Domnul Isus, iar acum acest Isus înviat si înaltat, traieste în noi. Duhul Sfînt este în vietile noastre: „pentru ca Cel ce este în voi, este mai mare decît cel ce este în lume.”

Pentru ca Domnul Isus a cîstigat si are victoria, noi putem lupta acum nu pentru victorie, ci din pozitia de învingatori. Conform Cuvîntului lui Dumnezeu, noi sîntem de neînvins în fata dusmanului…suntem de neînvins!

Scriptura ne spune în 1 Ioan 2: 17: „dar cine face voia lui Dumnezeu, rămâne în veac.”

Vreau sa-ti las un gînd în aceasta zi: se poate ca Satan sa te înspaimînte, dar nu te poate învinge! Si aceasta pentru ca esti copilul lui Dumnezeu si El te tine sub aripa sa protectoare.

Asa cum scrie în 2 Corinteni 4: 8-9: „Sîntem încoltiti în toate chipurile, dar nu la strîmtoare; în grea cumpana, dar nu deznadajduiti; prigoniti, dar nu parasiti; trîntiti jos, dar nu omorîti.”

Ma rog ca Domnul Isus sa te încurajeze prin aceste cuvinte, indiferent de situatia în care te gasesti în aceasta zi!

TINE PIEPT PROVOCARILOR, STIIND CA AI BIRUINTA PRIN DOMNUL ISUS!
Category: Meditaţii | Added by: fratsior (14 Noi 2010)
Views: 103 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form
Search
Site friends
  • Create your own site
  • Copyright MyCorp © 2018