Luni, 12 Noi 2018, 20:53:52
Maranata
Welcome Guest | RSS
Section categories
Meditaţii [396]
Our poll
Când ai citit ultima dată din Scriptură?
Total răspunsuri: 18
Statistics

Total online: 1
Vizitatori 1
Utilizatori 0
Main » Articles » Meditaţii [ Add new entry ]

13 noiembrie
-„Vedeti ce dragoste ne-a aratat Tatal, sa ne numim copii ai lui Dumnezeu! Si sîntem. Lumea nu ne cunoaste, pentru ca nu L-a cunoscut nici pe El.” 1 Ioan 3: 1-

Daca esti copilul Domnului, vreau sa-ti amintesc patru lucruri despre dragostea Lui Dumnezeu. În primul rînd, Domnul te iubeste. Gîndeste-te putin la lucrul acesta: Dumnezeu…te…iubeste. Da, te iubeste mai mult decît ar putea sa te iubeasca oricine altcineva.

În al doilea rînd, dragostea Sa pentru tine este vesnica. În Sfînta Scriptura, în Ieremia 31: 3 ni se spune ca Dumnezeu ne iubeste cu o iubire vesnica. Timpul nu are puterea de a sterge o astfel de dragoste. Dumnezeu te iubeste si te va iubi totdeauna.

În al treilea rînd, dragostea lui Dumnezeu este neconditionata. De multe ori, acest concept ne este dificil sa-l întelegem si aceasta pentru ca dragostea noastra este conditionata. Cîteodata, oferim dragoste în functie de ce simtim pentru o anumita persoana sau iubim, doar daca sîntem iubiti la schimb de o alta persoana. Dragostea Domnului este neconditionata. Nimic din ceea ce faci sau nu faci nu o poate altera.

În cele din urma, dragostea Lui este incomensurabila! Este imposibil de masurat! Îmi plac versurile unei cîntari mai vechi, în care poetul ne descrie dragostea lui Dumnezeu:

„Iubirea Lui e mult prea mare
În vorbe simple s-o descrii
Mai sus de orice stea răsare
Va dainui în vesnicii!

Ceea ce este cu adevarat minunat la dragostea lui Dumnezeu este faptul ca în ciuda pacatelor noastre, în ciuda esecurilor noastre, a caderilor noastre, Domnul Isus a coborît pe pamînt si ne-a aratat ce dragoste are pentru noi Tatal, care si-a trimis propriul fiu sa moara în locul nostru pe-o cruce.

Ma rog sa îti amintesti zi de zi cît de mult te iubeste Domnul şi îmi doresc ca aceasta cunostinta sa te încurajeze sa împartasesti dragostea care ti-a fost data tie si celorlalti.

SPUNE ASTAZI UNEI PERSOANE DESPRE DRAGOSTEA PE CARE DUMNEZEU O ARE PENTRU EA!
Category: Meditaţii | Added by: fratsior (13 Noi 2010)
Views: 83 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form
Search
Site friends
  • Create your own site
  • Copyright MyCorp © 2018