Luni, 12 Noi 2018, 19:48:55
Maranata
Welcome Guest | RSS
Section categories
Meditaţii [396]
Our poll
Când ai citit ultima dată din Scriptură?
Total răspunsuri: 18
Statistics

Total online: 1
Vizitatori 1
Utilizatori 0
Main » Articles » Meditaţii [ Add new entry ]

13 decembrie
-„Fiindca ,oricine va chema Numele Domnului, va fi mîntuit.' Dar cum vor chema pe Acela în care n-au crezut? Si cum vor crede în Acela, despre care n-au auzit? Si cum vor auzi despre El fara propovaduitor?” Romani 10: 13-14-

Stiai ca Dumnezeu te cheama pe cîmpul de misiune? Ca si crestini, noi avem misiunea de a duce Evanghelia lumii întregi.

Misiunea noastra trebuie sa fie Evanghelia si raspîndirea ei, pentru ca ea este universala si aplicabila tuturor si în orice timpuri. Este pentru toti oamenii, pentru toate culturile si pentru toata tarile. Toti oamenii au aceasta nevoie de a-L cunoaste pe Domnul Isus ca Mîntuitor. Si aceasta pentru ca noi toti ne confruntam cu problema pacatului! Iar singura solutie pentru aceasta este Domnul Isus si jertfa Sa.

Trebuie sa ducem Evanghelia la toti pentru ca invitatia pe care aceasta ne-o face este universala.

Romani 10: 13 spune: „Fiindca ,oricine va chema Numele Domnului, va fi mîntuit.” Asadar, invitatia pe care o face Evanghelia este pentru toti oamenii, pentru ca toti au nevoie de un Mîntuitor si de iertarea pacatelor.

Trebuie sa ducem si sa împartasim Evanghelia cu toti pentru ca ceea ce proclama ea este un adevar universal, iar noi trebuie sa fim mesagerii acestei Vesti Bune pe care o contine Evanghelia. In Faptele Apostolilor 1: 8, Domnul Isus le spune apostolilor: „si-Mi veti fi martori în Ierusalim, în toata Iudea, în Samaria, si pîna la marginile pamîntului.”

Acum, probabil ca te întrebi: „Ce as putea eu sa fac concret pentru cîmpul de misiune?” Îti voi spune doar în trei cuvinte ceea ce poti face: Fii disponibil! Fa-te folositor! Fii gata sa mergi!

Evanghelia nu poate ajunge din tara în tara, decît atunci cînd va fi prezentata prin viata noastra si va fi vestita din gura în gura. Si, nu trebuie sa mergi în lumea larga. Este suficient sa mergi peste drum de casa ta, la vecini si sa le duci mesajul despre Domnul Isus.

Ma rog sa primesti aceasta provocare din partea Domnului în fiecare zi a vietii tale.

ROAGA-TE CA DUMNEZEU SA-TI DESCOPERE PROPRIUL CÎMP DE MISIUNE.
Category: Meditaţii | Added by: fratsior (13 Dec 2010)
Views: 641 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form
Search
Site friends
  • Create your own site
  • Copyright MyCorp © 2018