Sîmbătă, 20 Oct 2018, 06:09:52
Maranata
Welcome Guest | RSS
Section categories
Meditaţii [396]
Our poll
Când ai citit ultima dată din Scriptură?
Total răspunsuri: 18
Statistics

Total online: 1
Vizitatori 1
Utilizatori 0
Main » Articles » Meditaţii [ Add new entry ]

11 noiembrie
-„Stiti voi însiva, Filipenilor, ca, la începutul Evangheliei, cînd am plecat din Macedonia, nici o Biserica n-a avut legatura cu mine în ce priveşte "darea" si "primirea" afara de voi.” Filipeni 4: 15 -

Oamenii carora le-a scris apostolul Pavel prin versetul de astazi nu erau bogati. De fapt, Pavel ne spune ca acesti credinciosi au dat din putinul lor pentru a-l ajuta si a-i împlini nevoile.

Însa ei au facut mult mai mult decît sa-i împlineasca nevoile. Ei au facut o investitie spirituala!

Acelasi lucru se întîmpla si astazi, atunci cînd te oferi în întregime lucrarii Domnului: si tu faci o investitie spirituala. Nu aduci doar o contributie, ci faci o adevarata investitie în ceva ce va dainui pe vecie.

Iata un lucru la care as vrea sa te gîndesti: Daca Dumnezeu nu are nevoie de banii tai, de ce sa daruiesti? Pentru ca El doreste ca tu sa fii parte a rascumpararii Sale în lumea de azi! Atunci cînd daruiesti, atentia ta se îndreapta înspre altii si înspre largirea Împaratiei Lui! Domnul stie ca atunci cînd îti îndrepti atentia asupra ta, viata devine un lucru foarte neînsemnat.

Chiar daca ai încredintarea ca nu ai multe de daruit, priveste pentru o clipa în jurul tau. Ai timp? Atunci planteaza o samînta! Chiar si cea mai mica investitie facuta în altii, poate face diferenta.

Aminteste-ti urmatoarele lucruri: credinciosii filipeni nu erau bogati, însa aveau o bogatie în Domnul, pentru ca au investit în viata si lucrarea apostolului Pavel. Au daruit, iar Dumnezeu le-a raspuns la aceasta lucrare buna!

FA-TI UN INVENTAR ASUPRA LUCRURILOR ÎN CARE AI PUTEA INVESTI DIN PUNCT DE VEDERE SPIRITUAL. AI MAI MULTE DE OFERIT DECÎT CREZI!
Category: Meditaţii | Added by: fratsior (11 Noi 2010)
Views: 106 | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form
Search
Site friends
  • Create your own site
  • Copyright MyCorp © 2018